De Brinck huisartsenpraktijk

Spoednummer 0174 240 240

Afspraak maken

Wanneer kunt u terecht in huisartsenpraktijk De Brinck?

Onze praktijk is geopend op werkdagen van 08.00-12.30 uur en van 13.30-17.00 uur. Van 12.30-13.30 uur zijn we gesloten vanwege lunchpauze.
U kunt alleen op afspraak terecht in huisartsenpraktijk De Brinck. U kunt telefonisch een afspraak maken voor het spreekuur via de assistentes. Onze assistentes zijn breed opgeleid en hebben veel ervaring. Daardoor kunt u in veel gevallen ook van haar al antwoord krijgen op uw vraag, zonder dat u de huisarts hoeft te spreken.
Voor spreekuren, het maken van afspraken en het opvragen van onderzoeksresultaten hanteren we vaste tijden. Deze vindt u hier.

Waarvoor komt u?

Als u een afspraak maakt, zal de assistente u vragen naar de reden van uw komst. Daardoor kan zij inschatten of de gebruikelijke spreektijd van 10 minuten per patiënt voldoende is. In incidentele gevallen zal die tijd onvoldoende zijn. Meld dit als u de afspraak maakt met de assistente. In overleg met u zal zij zoeken naar een geschikt moment voor een extra lang consult. Uiteraard kan het voorkomen dat u de reden van uw komst privé wilt houden. Dan kunt u ervan uitgaan dat onze assistentes dit zullen respecteren.

Met meerdere gezinsleden het spreekuur bezoeken?

Het komt wel eens voor dat er meerdere leden van een gezin tegelijkertijd het spreekuur bezoeken. Als uw mede-gezinslid uitsluitend ter ondersteuning mee komt, zal de normale tijd voor een consult voldoende zijn. Willen uw gezinsleden ook hun eigen klachten bespreken, dan is het verstandig de assistente te vragen een extra lang consult in te plannen.

We doen ons uiterste best om tegemoet te komen aan de wensen van elke patiënt. U kunt zich voorstellen dat we niet in alle gevallen volledig tegemoet kunnen komen aan uw wensen. Kunnen we daarvoor op enig begrip van uw kant rekenen?

Bellen voor spoedgevallen

Heeft u een spoedgeval? Dan is de praktijk doorlopend bereikbaar tussen 08.00-17.00 uur op 0174 240 240. U kunt ook het praktijknummer 0174 213 009 bellen en in het keuzemenu voor de optie ‘Spoed’ kiezen.

Met wie heeft u te maken?

In veel gevallen heeft u uiteraard te maken met uw eigen huisarts. Soms kan het gebeuren dat hij zaken uit handen geeft aan een van de assistentes of de praktijkondersteuner. Een aantal weken per jaar vervangt een deskundige waarnemer uw vertrouwde huisarts bij vakantie en verplichte nascholingen.