0174 240 240 Spoednummer
0174 213 009 Praktijknummer
Gesloten Tot 13:30 uur

Bezetting

Spreekuur huisartsen/verpleegkundig specialist?

Huisartsenpraktijk De Brinck heeft vier huisartsen: Dhr. V.J. Kip, Mw. I.C. Niemeijer, Dhr. B. van Dijk en E. Heckman. Wanneer u een afspraak wilt maken, kunt u aangeven bij welke huisarts u op het spreekuur wilt komen. Tevens is er de mogelijkheid een afspraak te maken bij onze verpleegkundig specialist. Bent u al eens eerder langs geweest voor dezelfde medische klacht? Dan is het uiteraard efficiënter om de afspraak te maken met de arts/specialist die u al heeft gesproken hierover. Uitzondering zijn vakantieperioden, als de één voor de ander waarneemt.

Maandag: Dr. Kip en Dr. van Dijk 

Dinsdag: Dr. Kip en Dr. Niemeijer 

Woensdag: Dr. Kip en Dr. Heckman

Donderdag: Dr. van Dijk 

Vrijdag: Dr. Niemeijer en Dr. van Dijk

Wanneer zijn de assistentes bereikbaar?

Tussen 08.00 en 10.00 uur kunt u bij de assistente een afspraak maken voor het spreekuur van de huisartsen, praktijkondersteuner of de assistentes. U kunt een afspraak maken voor dezelfde dag. Ook kunt u een visite aanvragen. Bij vragen die snel beantwoord moeten worden, kunt u ook buiten deze tijden bellen.
De assistentes hebben dagelijks spreekuur van 08.30-11.00 uur en van 13.45 en 15.30 uur. Uitslagen kunnen opgevraagd worden tussen 11.30 en 12.00 uur. Indien u aangemeld bent bij zorg online, kunt u zelf uw uitslag inzien door in te loggen in uw account.

Wanneer is de praktijkondersteuner bereikbaar?

Aan huisartsenpraktijk De Brinck is ook een praktijkondersteuner verbonden. Zij is gespecialiseerd in de begeleiding van patiënten die chronische zorg nodig hebben. Zij is aanwezig in de praktijk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

De praktijkondersteuner is gedurende deze tijden niet doorlopend in de praktijk te vinden. Zij legt ook visites af.

Wanneer is de POH GGZ bereikbaar?

Op donderdag werkt de POH GGZ welke verbonden is aan de praktijk. U kunt door de huisarts verwezen worden. Een afspraak met haar maakt u eenvoudig door contact op te nemen met de assistente. 

Wanneer is de administratief medewerkster bereikbaar?

Op dinsdagochtend en donderdagochtend is onze administratief medewerkster bereikbaar. Heeft u een vraag, neem dan telefonisch contact met haar op of mail naar: [email protected]

 

Scroll naar boven 0174 240 2400174 213 009