0174 240 240 Spoednummer
0174 213 009 Praktijknummer
Gesloten Tot 08:00 uur

Praktijkinformatie

Het team van De Brinck

Vier huisartsen werken samen binnen De Brinck: de heer V.J. Kip, mevrouw I. Niemeijer (zelfstandig waarnemend huisarts), de heer B. van Dijk (zelfstandig waarnemend huisarts) en mevrouw E. Heckman (zelfstandig waarnemend huisarts). De vier artsen kunnen rekenen op de begeleiding van een ondersteunend team van vier assistentes, een praktijkmanager en twee praktijkondersteuners.

Ook opleidingspraktijk

Huisartsenpraktijk De Brinck is een opleidingsplaats voor artsen en assistentes. Zo is niet alleen goede medische zorg voor de toekomst verzekerd, maar blijven we ook zelf bij: door nieuwe impulsen, frisse ideeën en up-to-date kennis. En we staan open voor uw aanbevelingen. Vindt u dat het beter kan? We zijn benieuwd naar uw visie. Stuur een e-mail met uw opmerkingen naar [email protected]

En de naam?

De naam ‘De Brinck’ zal geen verrassing zijn; we zijn gevestigd aan de Dr. Van der Brinkstraat, vernoemd naar - toevallig of niet - dokter Van der Brink. Hij is rond 1890 huisarts geworden in Monster en bleef dat 31 jaar lang. Dokter Van der Brink was geliefd in het dorp. Niet alleen als deskundig huisarts, maar ook omdat hij zich op andere gebieden sterk maakte voor Monster en voor de gezondheidszorg in het algemeen.

Scroll naar boven 0174 240 2400174 213 009