De Brinck huisartsenpraktijk

Spoednummer 0174 240 240

Nieuws

Overlijden van Riek van Gaalen

Met grote verslagenheid willen we u mededelen dat onze assistente Riek overleden is.
Riek was al vele jaren werkzaam in de praktijk en voor velen van u een bekend gezicht of stem. Ze was een vrouw die ontzettend mee kon leven met de patiënten, met haar collega’s, haar familie en vrienden.
Het verdriet wat we voelen is enorm groot. De juiste woorden vinden om dit verlies te beschrijven is moeilijk.
Onze gedachten gaan uit naar haar man, kinderen en kleinkinderen.

Wachttijden aan de telefoon lopen op

Op dit moment zijn de wachttijden aan de telefoon wellicht wat langer dan anders. Dit komt omdat onze assistentes de patiënt langer uitvragen naar eventuele klachten die wellicht kunnen wijzen op het coronavirus. Hierdoor zal een telefoongesprek langer duren en wachttijden kunnen oplopen. Wij vangen dit o.a. op door meer assistenten achter de telefoon te laten zitten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Corona-maatregelen in praktijk De Brinck

We willen u vragen om een mondkapje te dragen zo lang u bij ons in het pand aanwezig bent.

Een van voornaamste maatregelen is die van 1,5 meter afstand. In het praktijkpand is dat lastig vorm te geven. We kunnen dit o.a. bereiken door het aantal mensen in de praktijk te beperken en dit doen we o.a. door patiëntenstromen te spreiden. Hiervoor hebben wij wel uw hulp nodig.

Wij willen u vragen om ons te bellen en niet zomaar langs te komen. Wij doen ons uiterste best om de wachttijden aan de telefoon zo kort mogelijk te houden, maar a.g.v. de corona-crisis wordt het belangrijker om mensen meer vragen te stellen. Hierdoor zal een telefoongesprek langer duren en wachttijden kunnen oplopen. Wij vangen dit o.a. op door meer assistenten achter de telefoon te laten zitten.

De assistente zal naar uw reden van het bezoek vragen. Als het klachten betreft die mogelijk zouden kunnen duiden op Corona, dan zal de huisarts u bellen en indien nodig doorsturen naar de Corona-post in Delft.

We werken met vaste afspraaktijden en moeten ons daar ook aan houden. Zo voorkomen we dat patiënten elkaar op de gang of in de wachtkamer tegen komen en zo binnen de 1,5m afstand komen van elkaar.

Als u een afspraak heeft, wilt u dan exact op het juiste tijdstip komen. Niet te vroeg en niet te laat, zo voorkomen we dat te veel mensen in de wachtkamer zijn

AVG Privacywet

Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet (AVG) ingegaan. Bij deze willen wij u informeren dat Huisartsenpraktijk De Brinck alle voorzorgsmaatregelen treft om aan deze wet te voldoen.
klik hier voor onze “privacyverklaring”.
klik hier voor “aanvraagformulier inzage, afschrift, correctie of vernietiging van medische gegevens”